#Lezersaanbieding

Magical New Zealand

13 december 2016

27-daagse camperreis van Christchurch naar Auckland

Stelt u zich eens voor: met een boot vaart u door het helder- blauwe water van de fjord Milford Sound, om u heen rijzen de bergen tot de hemel. Een waterval doemt op en enkele kanovaarders peddelen er vredig rond. Die avond parkeert u de camper tegenover het meer van Te Anau, vlak bij de gloei- wormgrotten. Even ontspannen in de hot tub, de barbecue aan en met een glas wijn in de hand blikt u nog eens terug op een prachtige dag.

Verder naar de gletsjers, uw gids neemt u mee op avontuur in een wit met blauwe ijswereld. U klimt omhoog en kijkt u om, dan ziet u onder u het gletsjerijs, en ver beneden de wereld in miniatuur.

De ferry brengt u naar het Noordereiland (inclusief). Op naar Rotorua, waar een penetrante zwavellucht u tegemoet treedt. Hier ruikt u de vulkanische activiteit. Een wandeling brengt
u langs spuitende geisers, waterbronnen in felle kleuren en borrelende modderpoelen. In Tongariro National Park wacht de mooiste dagwandeling van Nieuw-Zeeland. Het voelt alsof u op de maan loopt door een bar landschap, en dan ziet u ineens een prachtig meer, groen en blauw. En vooral, een prachtig uitzicht. In één woord: adembenemend!

Uw laatste stop is de Bay of Islands. Maak een boottocht langs de eilandjes en kijk uit naar dol jnen. Helaas komt er dan alweer een eind aan deze prachtige reis en keert u vanuit Auckland huiswaarts met tal van prachtige herinneringen, een droomreis om nooit te vergeten!

Tip van Travelhome-medewerkster Maike: Bezoek het Maori-dorp Tamaki Maori Village. Hier kunt u meer leren over de Maori-tradities. Mis de traditionele dans Haka niet en proef het heerlijke eten uit de Hangi!

Deze reis is inclusief:
Vliegreis Amsterdam – Christchurch en Auckland – Amsterdam, hotelovernachting in Christchurch, 24 dagen camperhuur inclusief camperinventaris, verzekering (NZ $ 0 eigen risico), ongelimiteerd aantal kilometers, alle transfers.
Vertrek van deze reis is mogelijk van 30 oktober 2017 t/m 20 november 2017.
Vanaf-prijs gebaseerd op vertrek op 20 november 2017:
2 personen: € 3.219 p.p.
3 personen: € 2.779 p.p.
4 personen: € 2.479 p.p.
Exclusief: RUCRF NZ $ 6,22 – 6,62 per 100 km (vergelijkbaar met wegenbelasting).
Deze reis is te boeken t/m 10 januari 2017, 16.00 uur.
Wilt u afwijken van deze vertrekdata, vraag dan vrijblij- vend een reisvoorstel aan. Daarnaast biedt Travelhome ook camperreizen aan naar Amerika, Canada, Australië, Zuid-Afrika en Europa.

Boek deze reis direct via:  www.travelhome.nl/elsevier

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.