#Lezersaanbieding

VOOR LIEFHEBBERS VAN SCHIERMONNIKOOG EN KLASSIEKE MUZIEK

26 januari 2017

Midweek uitwaaien op Schiermonnikoog en genieten van jonge topmusici (13 t/m 16 maart 2017)

Meer dan 60 jonge toptalenten uit de hele wereld komen in maart naar Schiermonnikoog om te schitteren tijdens het Festival Jong Talent, onderdeel van het Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog. Wilt u genieten van de unieke natuur en rust van Schiermonnikoog en kennisnemen van een nieuwe generatie topmusici? Kom dan van 13 tot en met 16 maart naar het Waddeneiland. Het festivalprogramma biedt naast de concerten ook masterclasses, muziekdocumentaires, natuurexcursies en een lezing door auteur Jan Brokken.

Aanbieding speciaal voor Elsevier-lezers

• 4 overnachtingen in een appartement van Strandresort Schier
• Gebruik van zwembad en sauna
• Een passe-partout (ma t/m do) om onbeperkt te genieten van het festival

Het arrangement is geldig van 13 t/m 16 maart 2017 (vrijdag 17 maart uitchecken). Reserveren op basis van beschikbaarheid. De vermelde vanaf-prijs is o.b.v. een comfort-appartement o.b.v. 2 personen (inclusief schoonmaak en toeristenbelasting).

Reserveer online: www.schiermonnikoogfestival.nl/elsevier of per e-mail: info@schiermonnikoogfestival.nl

Slechts een beperkt aantal reserveringen mogelijk. Op=Op.

strandresortschier-49-kopie

Voor meer informatie, ga naar: www.schiermonnikoogfestival.nl

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.