lezersaanbieding

Boek nu tickets met korting voor theaterspektakel De Stormruiter

22 november 2017

Het muziektheaterspektakel De Stormruiter is een van de grootste projecten van Leeuwarden-Fryslân 2018.
Deze epische vertelling gaat over de strijd van de mens tegen het water en is gebaseerd op de negentiende-eeuwse novelle Der Schimmelreiter van Theodor Storm. Maar liefst honderd Friese paarden zullen deelnemen aan de voorstelling. Onder anderen Ellen ten Damme, Jelle de Jong en Annemaaike Bakker spelen de hoofdrol in dit indrukwekkende en onvergetelijke spektakel.
Een zeer speciale rol is weggelegd voor Théâtre du Centaure, een vermaard duo uit Frankrijk. En dat allemaal tegen de achtergrond van een imposant decor dat u het gevoel geeft dat u midden in het Bildtse Waddengebied zit. Het belooft een niet te missen unieke show te worden en de kaartverkoop gaat hard. Speciaal voor Elsevier Weekblad-lezers zijn kaarten met korting te boeken tot en met 31 januari 2018.

Lezersaanbieding: € 4 korting op de ticketprijs

Deze aanbieding bestaat uit:
• Tickets voor de voorstellingen van De Stormruiter op maandag- t/m donderdagavond van 20.00-23.00 uur
• Te boeken met kortingscode StormELSEVIER18 van 30 november t/m 31 januari 2018 (korting geldt voor alle rangen)

Ga naar 2018.nl/elsevierweekblad
voor meer informatie en om te reserveren

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.