lezersaanbieding

Proef Culturele Hoofdstad 2018-tour

22 november 2017

Leer Friesland kennen met al uw zintuigen!
Op deze stadswandeling leert u Leeuwarden kennen aan de hand van de mooiste Friese verhalen en producten. De wandeling begint met een knusse ontvangst in de authentieke Grutterswinkel van Leeuwarden met echte Fryske Sûkerbôle, waarna de tocht wordt vervolgd langs meer typische Friese streekproducten. De lokale ondernemers vertellen over de ins en outs van hun product. De tour eindigt bij het Boomsma Beerenburger Museum, waar u krijgt te zien hoe deze traditionele kruidenbitter vroeger werd gemaakt. Een proeverijtje in het gezellige donkerbruine proeflokaal blijft ook hier niet achterwege. De gids zal u onderwijl ook een aantal bijzondere tips voor de programmering van Leeuwarden-Fryslân 2018 Culturele Hoofdstad van Europa geven.

Lezersaanbieding
Deze aanbieding is inclusief:
• Ontvangst met koffie/thee en suikerbrood in de Grutterswinkel
• Stadswandeling van 2 uur met gids
• Proeverij van Friese kaas/worst bij Priuw, oranjekoek bij Banketbakkerij Salverda én een Beerenburger in het Boomsa Beerenburger Museum

€ 22,50 per persoon

Ga naar 2018.nl/elsevierweekblad
voor meer informatie en om te reserveren

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.