lezersaanbieding

123Schiermonnikoog Vakantiehuizen

06 december 2017

Onze vakantiehuisjes op Schiermonnikoog staan op de beste plekken van het eiland. Midden in de rust en toch alles in de buurt. Van idyllisch tot luxe en modern. Al onze woningen hebben wifi , u wilt aan het einde van uw verblijf niet meer weg.

Op zoek naar een vakantiehuis op Schiermonnikoog?
Bent u op zoek naar een romantische vakantiewoning, een sfeervolle dorpswoning, een knus vakantiehuis of een hip & trendy strandhuis voor de hele familie? Bij 123 Schiermonnikoog vindt u een uitgebreid aanbod karakteristieke vakantiewoningen op het unieke Waddeneiland Schiermonnikoog (in 2006 uitgeroepen tot het mooiste plekje van Nederland)! Neem een kijkje bij onze vakantiehuizen en droom alvast een beetje weg…
123 Schiermonnikoog biedt vakantiehuisjes op Schiermonnikoog in verschillende soorten en maten, maar allen te midden van zon, zee, strand, bos en duin op het heerlijke autovrije eiland. Voor ieder wat wils! Ga eens op zoek tussen de verschillende woningen en ontdek het voormalige schildersatelier, het luxe strandhuis 53° Noord, het zonnige Kokkelburgh, prachtig vrij gelegen Kim of het karakteristieke oud-Hollandse vakantiehuis Us Wente.

Lezersaanbieding
Elsevier Weekblad-lezers krijgen nu 10% korting bij het boeken van één van de vakantiehuizen van 123schiermonnikoog.
Vermeld de volgende kortingscode (achter uw naam) op de boekingspagina
en geniet van extra voordeel: voordeel123

• Geldig op een verblijf vanaf 01/01/2018 t/m 30/04/2018
• Geldig op netto huurprijs; week-, weekend- en midweekverhuur mogelijk.
• Deze kortingscode geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen.
• Uitgezonderd de schoolvakanties en het hoogseizoen.

Meer informatie op www.123schiermonnikoog.nl

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.