lezersaanbieding

Ondernemen is entertainen met de familie Ouborg

06 december 2017

Als kinderen van Aad Ouborg, oprichter van Babyliss en Princess, is ondernemen Tim, Florentine en Nikki met de paplepel ingegoten. Inmiddels staan Tim en Florentine alweer ruim zes jaar aan het roer van één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland, Princess Sportgear & Traveller. Zij leveren een breed assortiment koffers en reisartikelen aan meer dan dertig landen. Terwijl Nikki Ouborg met haar mooie keukenapparatuur van Bourgini de wereld verovert.

Lachend de wereld rond
Volgens vader Aad draait zakendoen niet alleen om geld, maar ook om genieten. ‘Je moet plezier hebben in het zakendoen. Wij gaan lachend de wereld rond! “Ondernemen is entertainen” is onze lijfspreuk in de familie en loopt als een rode draad door onze unieke manier van zakendoen.’ Samen met de familie ondernemen betekent dat veel over zaken wordt gepraat als ze bij elkaar zijn. Zo
ontstaan de beste ideeën aan de keukentafel. De familie Ouborg probeert een beleving te creëren rondom haar merken en producten met spraakmakende marketingacties. Het draait dus niet alleen om het product, maar ook om het gevoel! Betaalbare luxe, kwaliteit, product-innovatie en design staan hoog bij
hen in het vaandel!

Innovaties
Zo bedachten Tim en Florentine creatieve innovaties, zoals koffers met ingebouwde weegschaal en koffers met uitneembare oplader. Dankzij de ingebouwde digitale weegschaal in het zijhandvat van de koffer voorkomt u bijbetalen aan de incheckbalie, u kunt namelijk op ieder moment het aantal kilo’s
meteen afl ezen. Altijd opgeladen bent u met de koffer met oplaadfunctie uit de Princess Traveller Power Collectie. Altijd en overal makkelijk bereikbaar, waar ook ter wereld! Princess Traveller kreeg hiervoor internationale erkenning met de Red Dot Design Award en de German Design Award.

Tevens is Princess Traveller actief in het aangaan van bijzondere samenwerkingen: als jongste leverancier van NOC*NSF ontwikkelden Tim en Florentine Ouborg de reiscollectie voor alle Nederlandse olympische en paralympische atleten voor de komende Olympische Winterspelen in Zuid-Korea. Uniek aan deze samenwerking is dat de olympische collectie ook voor consumenten verkrijgbaar is, zodat iedereen als een atleet over de wereld kan reizen!

Hun laatste unieke samenwerking is door offi cieel licentiepartner van The voice of Holland te worden. Iedereen kan nu met zijn favoriete muziek de wereld rondreizen, dankzij de uitneembare bluetooth-speaker in speciale houder op de achterzijde van de koffer. Deze is verkrijgbaar bij Blokker voor € 49,99.

Winactie
Maak kans op een Princess Traveller San Francisco koffer met ingebouwde digitale weegschaal

Win!
Laat via de Facebookpagina @traveller.princess weten wat uw volgende citytrip
is waarvoor u deze koffer kunt gebruiken en maak kans op de Princess Traveller San Francisco koffer (medium).

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.