lezersaanbieding

Ontspannen naar de mooiste plekjes ter wereld cruisen

06 december 2017

Boek nu een cruise die perfect bij u past!
Wat is er heerlijker dan zonder zorgen met vakantie gaan, waarbij u geen accommodatie en transport hoeft te regelen en puur kunt genieten van het ontdekken van verschillende landen. Overdag kunt u de bestemmingen bezoeken en ’s avonds heerlijk dineren in een van de vele goede restaurants aan boord van het schip. In ons uitgebreide aanbod en met hulp van persoonlijke cruise-experts vindt u altijd een cruise die aan uw wensen voldoet.
Kunt u geen keuze maken over uw volgende vakantiebestemming? Dat hoeft ook niet! Per cruise kunt u tijdens één vakantie verscheidene landen aandoen en culturen ontdekken, en dat alles vanuit uw comfortabele ‘varende hotel’ met volpension.

De spectaculairste bestemmingen
Noorwegen en zijn fjorden zijn bij uitstek de ideale cruisebestemming. Het varen door de fjorden is een onvergetelijke ervaring waarbij u dingen ziet die u niet vanaf het vaste land kunt waarnemen. Daarnaast maken de pittoreske Noorse stadjes en gastvriendelijkheid de reis echt compleet. Ook het Middellandse Zeegebied is niet voor niets een populaire cruisebestemming. Door de talloze havens in de verschillende landen kunt u altijd een route vinden die u aanspreekt. Zo kunt u bijvoorbeeld maar liefst zes landen aandoen tijdens één reis, terwijl u heerlijk relaxed kunt genieten aan boord van het ms Oosterdam.

Lezersaanbieding
Speciaal voor Elsevier Weekblad-lezers: de prijzen zijn speciale voordeeltarieven*, afgestemd met Holland America Line.

Route 1
Ontdek Noorwegen en zijn fjorden in 8 dagen met ms Koningsdam van/naar: Amsterdam. Afvaarten tussen: juli – september 2018. Prijzen al vanaf: € 949

Route 2
13-daagse cruise over de Middellandse Zee met ms Oosterdam van/naar: Venetië/Civitavecchia (Rome). Afvaarten tussen: april – september 2018
Prijzen vanaf: € 1.899 (inclusief vluchten en transfers)
*Onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen. Exclusief fooien.

Voor meer informatie www.dreamlines.nl/ew of bel (+31) 020-2204141

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.