Lezersaanbieding

Gratis accessoire bij uw nieuwe lievelingsoverhemden van ETERNA

31 mei 2018

Perfecte pasvorm en topkwaliteit: met de overhemden van ETERNA heeft u elke dag iets moois om aan te trekken. Voor werk of vrije tijd, vind precies het overhemd dat bij u past. Kies uit vier pasvormen, van Super Slim tot Comfort Fit, diverse armlengtes, vele kraagvormen en afwisselende dessins. Waar uw persoonlijke voorkeur ook naar uitgaat, met een ETERNA overhemd bent u zeker van een stijlvolle outfit.

Lezersaanbieding

Speciaal voor Vaderdag: bij aankoop van
overhemden met een totale aankoopwaarde (na retouren) van meer dan € 99 krijgt u van ETERNA een stropdas of pochet cadeau.* Kies in uw winkelmandje het gewenste accessoire uit de automatisch voorgestelde actie artikelen.

Profiteer tegelijkertijd van de aanbieding
speciaal voor nieuwe klanten: als nieuwe
klant ontvangt u 20% korting bij aankoop
van twee artikelen. Gebruik hiervoor de
kortingscode ‘FN22EMS18’ in uw winkelmandje.

*Geldig t/m 14-07-2018 bij aankoop
van overhemden vanaf een minimale
aankoopwaarde van € 99 (na retouren) in de onlineshop van ETERNA (nl.eterna.de).

Kan niet worden gecombineerd met andere vouchers of kortingsacties. Speciale acties kunnen uitgesloten zijn. Niet geldig voor de aankoop van Custom Made overhemden. Restituties voor al gedane aankopen en de contante betaling van het bedrag zijn niet mogelijk.

Stijlvol en comfortabel

Met haaienkraag en omslagmanchetten naar een zakelijke bijeenkomst, in moderne prints naar een feest, of casual met jeans en button-down kraag naar een bbq: er goed uitzien is met de overhemden van ETERNA niet alleen makkelijk, maar brengt ook weinig werk met zich mee. De non iron stoffen besparen u het strijken en zorgen ervoor dat de stof er zelfs na een lange werkdag of wilde avond nog kreukloos uitziet.

Het grote aanbod aan overhemden wordt aangevuld door knitwear, poloshirts en accessoires als stropdassen, pochetten en manchetknopen. Vertrouw op de stijl van ETERNA en combineer uw nieuwe overhemd met modieuze accessoires. Daarmee brengt u kleurrijke accenten aan en toont u uw persoonlijke stijl.

Eerlijke productie

Met het exclusieve keurmerk GOOD SHIRT belooft ETERNA een transparante en duurzame fabricage. Door middel van de EAN-codes op het ingenaaide etiket kan het volledige productieproces op www.good-shirt.eu worden gevolgd. De producten en alle materialen worden continu op schadelijke stoffen gecontroleerd, alle bij de fabricage betrokken bedrijven en leveranciers produceren milieuvriendelijk en onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Dit wordt continu gecontroleerd door de onafhankelijke Oeko-Tex instituten en bevestigd door de hoogste Oeko-Tex standaard.

Geproduceerd in Europa – non iron – Duitse kwaliteit en design – gratis verzending – gratis retourneren – veilig betalen met iDeal

Kijk voor meer informatie op nl.eterna.de