lezersaanbieding

Inspiratie om te genieten in ‘s-Hertogenbosch

16 juli 2018

Bezoek ’s-Hertogenbosch deze zomer en verblijf in het hart van de stad in Golden Tulip Hotel Central. Even lekker weg in eigen land.

Dit is geen hotel, dit is thuiskomen. In een bad vol Brabant
op z’n best. Waar alles en iedereen er is om het je naar de zin te maken. Vanaf
het allereerste welkom tot het laatste tot ziens. Hier verblijf je niet, hier logeer je.

Bij de familie Rademaker, een familiebedrijf sinds 1905, waar traditie wordt gecombineerd met eigentijds gemak en een moderne uitstraling. In hartje ’s-Hertogenbosch. Hoe centraal wil je het hebben? Hotel Central is uw ideale uitvalsbasis. Met het centrum aan uw voeten, de Sint-Janskathedraal om de hoek, Het Noordbrabants Museum op een paar minuten, de Binnendieze op loopafstand en landelijk Brabant op een steenworp.

Elsevier lezersaanbieding:

Logies, ontbijt, koffie met Bossche bol en driegangen diner inclusief apritief, fles huiswijn en tafelwater voor € 100,- p.p.

Deze actie loopt tot 1 september 2018

Zij heten u graag welkom! Ze zien oe gère! Logeer in fijne, goed uitgeruste kamers, laat uw eitje bakken tijdens het ontbijt in de unieke 14e-eeuwse gotische gewelvenkelder, geniet van het uitzicht vanuit het fitnesscentrum op de 7e verdieping op de Sint Jan en geniet in de niet te versmaden brasserie Cé van een mooi 3-gangen keuzediner inclusief een fles heerlijke huiswijn.

Tips

• Varen op de Binnendieze
• Kamagurka in Het Noordbrabants Museum
• Food is Fictie in het Design Museum

Bel voor meer informatie naar +31 73 6 926 926
of ga naar de website www.hotel-central.nl