lezersaanbieding

Optimaal tot rust komen bij Fontana Resort Bad Nieuweschans

16 juli 2018

Het eerste wellnessresort van Nederland én het leukste uitje van Groningen: Fontana Resort Bad Nieuweschans

De provincie Groningen is de thuisbasis van het eerste wellnessresort van Nederland. En volgens de leden van de ANWB ‘Het Leukste Uitje’ van de provincie Groningen. Het Thermaalbad en het Panoramabad zijn gevuld met water uit eigen bron. Door de unieke combinatie van diverse mineralen heeft dit water een helende werking op het lichaam en zorgt het hoge zoutgehalte ervoor dat gewichtloosheid ontstaat. Voor deze ervaring hoeft u dus niet naar de Dode Zee! Daarnaast beschikt het wellnessresort over diverse saunafaciliteiten, zoals een Kelosauna, een Aardsauna en een Kruidensauna.

Inhoud arrangement

– 2 overnachtingen
– 2x uitgebreid ontbijtbuffet
– 3 dagen gebruik van de Thermen – 1x drie gangen keuzediner à la carte in restaurant Waters of the World
– 1x Koolzaad Belevenis: massagebehandeling van 25 minuten.

De behandeling begint met een warme doek op uw lichaam die ervoor zorgt dat uw poriën open gaan staan. Vervolgens wordt uw lichaam gescrubd met een koolzaad-suikerscrub. Daarna wordt u gemasseerd met de koolzaad massageolie. Om de behandeling compleet te maken, wordt uw lichaam ingesmeerd met een bodybutter met koolzaad.

 

PrijsVanaf € 199,- p.p.

 

Voorwaarden– Het arrangement is geldig t/m 31 augustus 2018 (m.u.v. 2 t/m 8 juli).
– Prijs is exclusief toeristenbelasting à € 1,10 p.p.p.n.
– Op zaterdagnacht geldt een toeslag van € 20,- p.p.
– Eventuele eenpersoonstoeslag bedraagt € 40,- per arrangement

Restaurant Waters of the World

Restaurant Waters of the World heeft een vermelding in de Lekker 500 (de gids met de 500 beste restaurants van Nederland). Daarnaast is het restaurant lid van Euro-Toques. In deze restaurants wordt ambachtelijk gekookt. De keuken maakt veelvuldig gebruik van regionale en biologische producten.

Wellness-behandelingen

Om uw verblijf compleet te maken, kunt u in Fontana Resort Bad Nieuweschans kiezen uit diverse wellness-behandelingen. De gediplomeerde behandelaars zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Van aromatherapie tot gezichtsbehandelingen en van reflexzonetherapie tot lichaamsmassages. U kunt zelfs naar huis met een nieuwe coupe!

In verschillende behandelingen wordt gebruikgemaakt van regionale producten. In het voorjaar kleuren de velden in het Oldambt prachtig geel: bloeiend koolzaad! De olie uit koolzaad wordt op verschillende manieren gebruikt in behandelingen. Zo krijgen deze een echt eigen tintje.

Voor meer informatie fontanaresort.nl/lezersaanbieding