lezersaanbieding

Creëer uw eigen Inspiration van Bielefelder Werkstätten!

25 oktober 2018

LezersaanbiedingAls lezer ontvangt u bij Bergers Interieurs bij aankoop van een Inspiration bank de stoffering van de bank gratis! Speciaal voor deze lezersaanbieding zijn er honderd stoffen geselecteerd waaruit u kunt kiezen. Met de aanbouwelementen creeërt u uw gewenste bank opstelling en de uitgekozen stof wordt niet berekend! Zo bespaart u 20 procent op een Inspiration!
Deze actie loopt t/m 22 december 2018.

De favoriete bank van Bergers Interieurs

Bergers Interieurs heeft model Inspiration van de Duitse kwaliteitsfabrikant Bielefelder Werkstätten geselecteerd tot haar favoriete bank! Naast een uitstekend zitcomfort en een tijdloos design kunt u de bank geheel naar wens samenstellen, uniek zijn de 2 zitdiepte opties. De Inspiration biedt verschillende elementen: ééntwee- of drie-zitelementen, hoekelementen en longchairs vormen de basis van de vele opstellingsmogelijkheden. Vervolgens kunt u zelf uw stof uitzoeken waarin de bank gestoffeerd zal worden. Al met al geeft de Inspiration bank genoeg inspiratie voor een unieke opstelling in uw woonkamer.

In de showroom van Bergers wordt nagenoeg de gehele collectie van dit prachtige meubelmerk gepresenteerd. Maar ook kunt u bij Bergers terecht voor al uw interieurwensen, variërend van meubelen, slaapkamers, verlichting en woonstoffering tot maatwerk en compleet interieurontwerp. Tot ziens in de 2500 m2 showroom in Berkel en Rodenrijs!

Voor meer informatie bergers.nl/lezersaanbieding of bel 010-5115 133