lezersaanbieding

Ontvang één stoel gratis bij aankoop van 6 stoelen bij Lijn M – For Now

25 oktober 2018

Wellicht heb jij ze wel eens voorbij zien komen op je social media?

Lijn M – For Now is een actief, jong en klein bedrijf, die zich al een aantal jaren specialiseert in het maken van massief eiken tafels op maat. Hierdoor bieden zij veel persoonlijke aandacht, en snel mailcontact. Je persoonlijke wensen worden serieus genomen, en via de stel-zelf-samen-module op de aantrekkelijke website vraag je makkelijk een offerte voor je zelf ontworpen eettafel aan.

LezersaanbiedingOntvang nu één stoel gratis bij aankoop van 6 stoelen (á €189,- per stuk), uit de Diningchair collectie van Common Label via de website!
• Gebruik voor 5+1 gratis de code ‘ElsevierLezersaanbieding’
Geldig t/m 31-01-2019

Lijn M houdt naast schoon design, erg rekening met het praktisch oogpunt bij het ontwerp van de eettafels. Door het design van verschillende onderstellen midden onder de tafel, maak je volledig gebruik van zitplaats rondom de tafel. Standaard worden de tafels glad en vlak afgewerkt, en werken zij deze af met een matte lak tegen vlekken. De tafels vereisen geen onderhoud thuis. Deze tafels kunnen jaren mee! Naast de tafels voeren zijn hun eigen stoelenlijn. 16 verschillende stoelen, elk met elkaar te combineren. Praktisch te reinigen en goed gevulde zittingen. Moderne zwarte stalen frames voor een eigentijds interieur.

Wil je de producten eens in het echt bekijken? De showrooms zijn gesitueerd binnen Loods5 Amersfoort en Sliedrecht. Het personeel daar kan je goed informeren, en op zaterdag is er iemand van Lijn M zelf aanwezig in de unit in Amersfoort om je van adviezen te voorzien. Via de website kun je het Lookbook bekijken, en leg je contact met Lijn M zelf. Eetstoelen via deze webshop worden gratis thuisbezorgd.

Wat is jouw ideale eettafel? Neem eens een kijkje.

Voor meer informatie lijnm.com of mail info@lijnm.com