#Dagelijksheden Remco Campert Premium Corner

Dagelijksheden van Remco Campert: Stemmen

Door Remco Campert - 29 augustus 2016

Ik werk nog maar een paar uur per dag. Als ik niet werk luister ik naar de radio. Overdag, maar vooral ’s avonds en ’s nachts in bed. Nieuws heeft de radio altijd als eerste, maar het gaat me niet om nieuws. Afgelopen weken was er het programma ‘sportzomer’, wat eindeloos gekmakend geneuzel over sport inhield. Toch zette ik de radio niet af.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.