#Dagelijksheden Remco Campert Premium Corner

Dagelijksheden van Remco Campert: Dromen

Door Remco Campert - 30 december 2016

Er is een nieuw jaar, zo zegt de tijdsindeling me. Wat ga ik ermee doen? Voortleven, raad ik mezelf aan. Een heel jaar? Dat is nauwelijks te overzien. Ik zal het jaar in dagelijkse partjes moeten verdelen. Terwijl ik het partje van vandaag opeet, leg ik dat van morgen vast klaar. Ik voed mij met de tijd.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.