#Dagelijksheden Remco Campert Premium Corner

Dagelijksheden van Remco Campert: Cash

Door Remco Campert - 27 januari 2017

Dagelijks ga ik met veel dingen om, zonder er nu speciale aandacht aan te besteden. Laat ik mijn kleding als voorbeeld nemen. ’s Ochtends trek ik mijn kleren aan, ’s avonds trek ik ze uit. Ik hoop dat ze me een beetje staan en dat is het dan wel. ’s Nachts hangt het jasje aan een knaapje, de broek zit gevangen in een broekklem. Ik slaap in nachtkledij.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.