#Dagelijksheden Remco Campert Premium Corner

Dagelijksheden van Remco Campert: Leeg uur

Door Remco Campert - 12 januari 2017

De zon komt op, de dag begint. Soms verbergt de zon zich achter grauwe wolken. Toch kunnen we ervan uitgaan dat de zon is opgekomen. Tegelijk met de dag begin ook ik. Ik ben wakker, maar het is nog te vroeg om op te staan. Ik overzie de dag die voor me ligt. Heb ik afspraken? Wat wil ik schrijven? Heb ik lege uren? Om twee uur komt de dokter om mijn gezondheid te controleren. En om vier uur speel ik Scrabble met mijn vrouw. Dat geeft structuur aan mijn leven.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.