#Dagelijksheden Remco Campert Premium Corner

Dagelijksheden van Remco Campert: Slaap

Door Remco Campert - 20 januari 2017

Mijn leven bestaat onder andere uit het toegeven aan en bestrijden van de toestand die men slapen noemt. ’s Nachts is de radio mijn wapen tegen de slaap. Ik ben verslaafd aan de menselijke stem. ‘Nooit meer slapen’ is de toepasselijke titel van een radioprogramma dat om twaalf uur ’s avonds begint. Daarna volgen andere. Om zes uur ’s ochtends begint het radiojournaal. Na een paar zinnen val ik eindelijk in slaap. Tegen tienen word ik gewekt door mijn vrouw.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.