#Dagelijksheden Remco Campert Premium Corner

Dagelijksheden van Remco Campert: Dom

Door Remco Campert - 03 februari 2017

Soms doe ik domme dingen. Ik heb er mijn hoofd niet bij. Zo trok ik onlangs de verkeerde jas aan. Dit behoeft enige uitleg. Ik was in Antwerpen voor een jaarlijkse bijeenkomst van Belgische en Nederlandse bevriende kunstenaars. We brengen de middag etend, drinkend en zwetsend door. Na afloop werd ik in mijn jas geholpen. Die jas deed oppervlakkig gezien enigszins denken aan mijn jas. In Amsterdam teruggekomen bleek hij dat niet te zijn.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.