nederland

Oud-president Bill Clinton gespot in Amsterdam

Door Tom Reijner - 06 februari 2017

De Amerikaanse oud-president Bill Clinton is gesignaleerd in Amsterdam. Daar doen verschillende mensen melding van op sociale media.

Tegen Elsevier.nl laat Mihnea Stoica weten dat hij Clinton rond 12.30 uur op het Spui zag, en toen met hem op de foto ging, en die vervolgens op Facebook plaatste.

Net als een toerist

‘Hij was daar gewoon een beetje aan het rondlopen, net als een toerist. Hij was open en vriendelijk, en zei tegen mij dat hij erg genoten had van zijn reis naar Roemenië als president van de Verenigde Staten.’ Stoica komt zelf uit Roemenië. Onderstaande foto werd genomen voor boekhandel Athenaeum op het Spui. 

clinton

‘Okay, ik zag net Bill Clinton langs het café (in Amsterdam, red.) lopen waarin ik zit!’ zegt ook Lucy Locket Boaden op Facebook en Twitter. Het gaat om café Kalkhoven aan de Prinsengracht ‘Hij liep waarschijnlijk in de richting van het Anne Frank Huis,’ zegt zij tegen Elsevier

clintonopderug
Clinton (in het groen) op de rug bezien – Lucy Locket Boaden

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.