#Dagelijksheden Remco Campert Premium Corner

Dagelijksheden van Remco Campert: Reizen

Door Remco Campert - 01 mei 2017

Laatst dacht ik: er was een tijd dat ik veel meemaakte. Reizen brachten me in andere landen. Vlak na de oorlog in Duitsland waar ik verwoeste steden zag. Ik moest haat voelen en verdiende loon denken, maar ik voelde slechts mededogen. In het kader van de World Friendship Association, die jeugd tussen landen uitwisselde, kwam ik terecht in Tsjecho-Slowakije en Engeland. Voor een beginnend dichter waren die ervaringen belangrijk.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.