Vliegverkeer

Vliegverkeer Eindhoven hervat na ‘vreemde lucht’

Door Berend Sommer - 10 juli 2017

De verkeerstoren van luchthaven Eindhoven is vanmiddag ontruimd, vanwege een verdachte lucht. Medewerkers van de verkeerstoren klaagden over een ‘irriterende lucht’.

Meer nieuws, elkeaa dag in je inbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief >>

Dat meldt ANP. Er is mogelijk een gevaarlijke stof vrijgekomen. De brandweer heeft de verkeerstoren ontruimd, en doet nu onderzoek naar de herkomst van de lucht. Het vliegverkeer vanuit Eindhoven is stilgelegd.

De irriterende stof is vermoedelijk vrijgekomen na het verrichten van werkzaamheden op de luchthaven. Kort voor drieën werd het vliegverkeer op Eindhoven weer hervat. Tussen één en drie werden een aantal vluchten omgeleid.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.