Dagelijksheden Premium Corner

Dagelijksheden van Remco Campert: Lopen

Door Remco Campert - 01 september 2017

De laatste tijd staat lopen bij mij in de belangstelling. Ik ben geneigd tot zitten (en liggen), maar mijn arts zegt dat ik veel moet ­lopen. Het bloed stroomt dan goed door de aderen et cetera. Ik geloof haar onvoorwaardelijk. Ik zet het dus op een lopen. Thuis, van kamer tot kamer. En ook buiten op straat.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.