Katlijk

Politie pakt zoon (14) op na dood van ouders Katlijk

Door Tom Reijner - 26 september 2017

De politie heeft de 14-jarige zoon aangehouden van de man en vrouw die dinsdag dood werden gevonden in het Friese dorp Katlijk. De jongen wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij de dood van zijn ouders.

Dat meldt de politie dinsdag.

Buren troffen de slachtoffers aan

De lichamen van de man en vrouw werden gevonden in een huis aan de Schoterlandseweg in Katlijk, een dorpje niet ver van Heerenveen. Bewoners van een ander deel van het pand, de buren dus, troffen de slachtoffers aan.

Een speciale politie-eenheid was eerder vandaag met honden en kogelwerende vesten op zoek naar de dader of daders. Ze vermoedden dat zij zich mogelijk nog ophielden in de omgeving. Hoe de man en vrouw om het leven zijn gekomen, is vooralsnog niet bekend. Ook is niet duidelijk wie zij precies zijn.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.