Nederland Premium Corner

Dagelijksheden van Remco Campert: Aantekeningen

Door Remco Campert - 28 november 2017

Het blijft een vreemd fenomeen dat ik me van gisteren minder herinner dan van langer terug. Lijken al mijn dagen zo op elkaar? Nee, elke dag is anders. Het enige dat er vast in staat is dat ik elke middag om vier uur scrabble met mijn vrouw. Ik aarzel het woord ‘mijn’ bij ‘vrouw’ op te schrijven. Het klinkt zo bezitterig. Alsof ze niet van zichzelf zou zijn. Daarom noem ik haar in geschrifte doorgaans ‘degene die ik liefheb’. En daar is geen woord aan gelogen.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.