Remco Campert Premium Corner

Er was een oud jaar, er is een nieuw jaar

Door Remco Campert - 29 december 2017

Er was een oud jaar, er is een nieuw jaar. Het oude jaar laten we achter ons, het nieuwe jaar omhelzen we. Ik heb er moeite mee het oude jaar van me af te schudden als ware het een versleten jasje. Het oude jaar bracht me veel geluk en ook wel ongeluk, maar het kost me weinig moeite om dat te vergeten. Op mijn leeftijd moet je voorzichtig met je jaren omspringen.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.