Weekboek politiek Premium Corner

Kabinet pakt uit met plannen en #MeToo op Binnenhof

Door Carla Joosten - 20 maart 2018

Plannetjes

Het regende voor de verkiezingen weer ‘goed’ nieuws. Staatssecretaris van Financiën Menno Snel (D66) maakt het regelen van een fiets van de zaak eenvoudiger; minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge (CDA) lanceerde alweer een actieplan in de zorg; minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok (VVD) een ‘geïntegreerde buitenland- en veiligheidsstrategie’ en minister van Landbouw Carola Schouten (ChristenUnie) pakt voedselverspilling aan. Staatssecretaris van Economische Zaken Mona Keijzer (CDA) kwam met ‘duurzaamheidsinitiatieven’ en minister van Infrastructuur Cora van Nieuwenhuizen (VVD) verlicht de filedruk en verzet zich tegen de milieuzones waarmee gemeenten auto’s willen weren.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.