Weekboek politiek Premium Corner

Onverschrokken in het debat

Door Carla Joosten - 09 mei 2018

Fortuyn-prijs

AD-columnist en schrijver Özcan Akyol, Esther Voet, hoofdredacteur van het Nieuw Israëlietisch Weekblad, directeur van debatcentrum De Balie Yoeri Albrecht en Parool-columnist Theodor Holman zijn genomineerd voor de Pim Fortuynprijs 2018. De jaarlijkse prijs, waarvoor de nominaties bekend worden op de sterfdag van Fortuyn (6 mei), is bestemd voor ‘de meest Fortuynistische persoon in Nederland’. De winnaar moet strijden voor het vrije woord en stelling durven nemen in het maatschappelijk debat. ‘Dit viertal is onverschrokken, heeft lef en is autonoom,’ zei jurylid en wethouder in Rotterdam Joost Eerdmans in televisieprogramma WNL op Zondag. De winnaar wordt 15 mei bekendgemaakt.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.