In Brussel Premium Corner

Manfred Weber wil EVP en EU redden

Door Jelte Wiersma - 19 maart 2020

De fractievoorzitter van de Europese Volkspartij (EVP), de Duitser Manfred Weber (CSU), dook na de zomer van 2019 op met baard. Net als Europees Commissaris Frans Timmermans (PvdA) verwees Weber naar zijn vrouw. In de Augsburger Allgemeine zegt hij: ‘Ik was in zomerstemming, heb mijn baard gewoon laten groeien en het beviel mijn vrouw. En mijn moeder ook. Toen ik groen licht kreeg van de twee belangrijkste vrouwen in mijn leven, was de vraag beantwoord.’ Een baard dus.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.