In Badhoevedorp Premium Corner

All-inclusive langs de ‘Costa Holanda’

29 juli 2020

Natuurlijk is er baklava. Atilay Uslu, de Turkse eigenaar van reisorganisatie Corendon, heeft erop toegezien dat de lekkernij uit zijn geboorteland pronkt tussen een overdaad aan toetjes bij het dinerbuffet in het Village Hotel in Badhoevedorp. Gasten lopen kriskras door elkaar heen om hun borden vol te scheppen. Het belang van de aansporing op de muren ‘Wees lief. Houd afstand’ is duidelijk niet tot iedereen doorgedrongen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.