nederland

Drukke handel in AH-bestekzegels

Door ANP - 10 februari 2016

AMSTERDAM (ANP) – Nu de zegelactie voor de messen van Villeroy & Boch van Albert Heijn bijna ten einde loopt, neemt de gekte toe. Op Marktplaats.nl is zelfs een ware handel in de zegeltjes ontstaan.

,,In januari werden gemiddeld 114 advertenties met de zegels per dag geplaatst. Sinds deze maand zijn dat er al 260 per dag”, zegt een woordvoerder van Marktplaats.nl. ,,Er staan nu meer dan duizend advertenties online met de zoekterm ‘AH bestekzegels.” Niet alleen het aantal aanbiedingen groeit, ook de vraag naar de bestekzegels stijgt explosief. ,,Het aantal unieke zoekopdrachten was een maand geleden vierhonderd per dag. Nu zoeken dagelijks zo’n dertienhonderd mensen naar de zegels op Marktplaats.nl.”

Albert Heijn laat weten blij te zijn met de succesvolle actie en rekening te houden met extra drukte de komende dagen. ,,Dit valt vooraf niet te voorspellen, maar nu kunnen we toch wel zeggen dat de actie erg geslaagd is”, aldus een woordvoerder.