nederland

Extreme drukte bij heropende warenhuizen V&D

Door ANP - 23 maart 2016

AMSTERDAM (ANP) – Rijen wachtende mensen voor de deuren en kassa’s die tijdelijk niet functioneren. De tijdelijke heropening van de eerste 25 warenhuizen van V&D ging woensdagmorgen gepaard met ,,heel veel drukte” en ,,kleine aanloophobbeltjes”, liet curator Kees van de Meent weten aan het ANP.

De curator zei niet verrast te zijn door de grote toestroom koopjesjagers. Volgens hem zijn uiteindelijk alle V&D-filialen, die woensdag zouden openen, daadwerkelijk weer in bedrijf gegaan. ,,Er was links en rechts een klein aanloophobbeltje”, stelde hij. ,,Als winkels een tijd dicht zijn geweest, kan het zijn dat bijvoorbeeld een kassa even nog niet functioneert.”

Alle 62 zaken van het failliete warenhuisconcern gaan komende dagen voor drie tot vier weken open om resterende voorraden te verkopen.