nederland

Militair verdacht van ombrengen echtgenote

Door ANP - 16 maart 2016

KAATSHEUVEL (ANP) – De politie heeft woensdagochtend in het Brabantse Kaatsheuvel (gemeente Loon op Zand) een 48-jarige militair aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van zijn echtgenote. Dat liet een woordvoerster van de marechaussee weten.

Het slachtoffer, een 43-jarige burgermedewerkster van de marechaussee, werd ’s ochtend vroeg door de politie gevonden in een woning aan de Dr. Schaepmanstraat.

De politie zette de omgeving van de woning in de buurt van attractiepark de Efteling af en verrichtte een sporenonderzoek. Ook zijn getuigen gehoord. Omdat de verdachte een militair is, wordt het verdere onderzoek gedaan door de marechaussee. De verdachte is aan de marechaussee overgedragen. Die kan nog niets zeggen over de manier waarop de vrouw om het leven is gebracht. Er wordt sectie op het lichaam uitgevoerd.