nederland

Nog meer tips in onthoofdingszaak

Door ANP - 17 maart 2016

AMSTERDAM (ANP) – De politie heeft inmiddels vijftig tips binnengekregen over de man die een week geleden een hoofd heeft neergelegd bij een shishalounge op de Amstelveenseweg in Amsterdam. Dat zei een woordvoerster van de politie donderdag. Woensdag stond de teller nog op twintig.

Beelden van de man werden dinsdagavond vertoond in het programma Opsporing Verzocht. Daarop is te zien hoe hij met een gevulde vuilniszak langs een particuliere bewakingscamera loopt. Zijn gezicht is moeilijk te zien, omdat hij een capuchon droeg.

Het hoofd van Nabil Amzieb werd vorige week woensdag op de stoep gelegd voor het waterpijpcafé Fayrouz Lounge. Zijn lichaam werd een dag eerder gevonden in een uitgebrande auto in Amsterdam-Zuidoost. Op woensdag werd een tweede brandende auto in Amsterdam-Zuidoost gevonden, die gelinkt is aan de zaak.