nederland

Tim wint, Klaas is de mol

Door ANP - 05 maart 2016

AMSTERDAM (ANP) – Tim Hofman heeft dit jaar Wie is de Mol? gewonnen. Dat bleek zaterdag tijdens de finale van het televisieprogramma in Amsterdam. De BNN-presentator klopte 3FM-dj Annemieke Schollaardt.

Eerder was al duidelijk dat KRO-NCRV-presentator Klaas van Kruistum de mol was en zijn medekandidaten bewust dwars had gezeten. De winnaar neemt de pot van 13.020 euro mee naar huis.

Wis is de Mol? is al jaren goed voor hoge kijkcijfers. Dit jaar keken er wekelijks zo’n twee miljoen mensen naar het AVROTROS-programma dat in de Dominicaanse Republiek werd opgenomen. Het was de zestiende editie van het programma.

Net als vorig jaar werd de finale live vanuit VondelCS uitgezonden. Veel mensen, zogenaamde ,,molloten”, trotseerden de kou om buiten in het Vondelpark de finale mee te maken.