nederland

3-jarige doodgereden, automobilist rijdt door

Door ANP - 27 april 2016

BREDA (ANP) – Een driejarig jongetje is woensdagmiddag rond 15.50 uur in de Veurnestraat in Breda overleden nadat hij was aangereden door een auto. De automobilist reed na de aanrijding direct door. Het jochie is waarschijnlijk tientallen meters meegesleurd door de auto, aldus een woordvoerder van de politie.

De toegesnelde hulpdiensten konden niets meer voor het slachtoffertje doen, hij overleed ter plekke. Het is nog niet duidelijk hoe het kind op de weg is beland. Mogelijk is hij vanaf de stoep tussen geparkeerde auto’s door op straat gekomen.

Direct na de aanrijding is de politie met veel eenheden op zoek gegaan naar de bestuurder. Ook wordt er uitgekeken naar een auto met schade aan de voorkant die mogelijk ergens in de buurt geparkeerd staat. De politie roept de automobilist, die wellicht uit paniek is doorgereden, dringend op zich alsnog te melden.