nederland

Huizen doorzocht in onderzoek dood Bakker

Door ANP - 14 april 2016

HUIZEN (ANP) – De politie heeft dinsdag in het onderzoek naar de moord op Ronald Bakker op verschillende locaties in Utrecht huizen doorzocht. Er werden automatische vuurwapens, munitie, verdovende middelen, twee gestolen voertuigen, een peilbaken en een grote hoeveelheid contant geld in beslag genomen, meldt de politie donderdag.

In de nacht van maandag op dinsdag werd al een 33-jarige Nieuwegeiner in Amsterdam gearresteerd. Het is de politie nog niet duidelijk waarom Bakker is doodgeschoten. De politie hoopt dat de in beslag genomen spullen meer duidelijkheid zullen geven.

Bakker werd in september doodgeschoten, toen hij thuiskwam van zijn werk. Hij parkeerde zijn auto voor zijn huis aan de Rendier in Huizen en nog voordat hij kon uitstappen werd hij van dichtbij in zijn auto neergeschoten. Hij bezweek ter plekke aan zijn verwondingen.