nederland

Aanhouding in zaak dode man Zuid-Willemsvaart

Door ANP - 25 mei 2016

HELMOND (ANP) – De politie heeft woensdag een aanhouding verricht in de zaak van de dode man die vorige week donderdag in de Zuid-Willemsvaart in Helmond werd aangetroffen. De verdachte is een veertigjarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De politie was al naar hem op zoek. De verdachte is gearresteerd op de Aalsterweg in Eindhoven toen surveillerende agenten hem daar zagen rijden. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

De identiteit van de overleden man is inmiddels door de politie vastgesteld. Het gaat om de 67-jarige Bart Hillen uit Helmond die al enige tijd werd vermist. De politie ging meteen al uit van een misdrijf gezien de omstandigheden waaronder het slachtoffer was gevonden. Het lichaam was in een deken en een tas verpakt.