nederland

Brand zet huis Hellevoetsluis in lichterlaaie

Door ANP - 20 mei 2016

HELLEVOETSLUIS (ANP) – In een rijtjeshuis aan de Gruttostraat in Hellevoetsluis woedt in de nacht van donderdag op vrijdag een zeer grote, uitslaande brand. Volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio zijn er mogelijk nog mensen binnen. Daarover bestaat geen zekerheid omdat de brandweer de woning niet in kan vanwege de vlammenzee. Van buitenaf wordt er aan alle kanten van de hoekwoning geblust.

De zegsman sluit niet uit dat de brand met gas te maken heeft. Netbeheerder Stedin en de milieudienst zijn aanwezig om metingen te doen. De omliggende woningen zijn ontruimd aangezien de kans groot is dat het vuur overslaat. De woordvoerder kon niet zeggen om hoeveel panden het precies gaat.

Op Twitter zijn foto’s te zien van de woning die in lichterlaaie staat. Het vuur grijpt in het hele pand om zich heen.