nederland

Busbeveiligers Arriva mishandeld

Door ANP - 29 mei 2016

ETTEN-LEUR (ANP) – Twee busbeveiligers van vervoersbedrijf Arriva zijn in de nacht van zaterdag op zondag in Etten-Leur ernstig mishandeld bij het busstation aan de Lage Vaartkant.

In een bus van Breda naar Etten-Leur vol terugkerende stappers ontstond een ruzie tussen twee meisjes. Daarmee gingen andere passagiers zich bemoeien. De aanwezige busbeveiliger, die het in zijn eentje niet aan kon, riep een tweede beveiliger op, terwijl de bus werd stilgezet.

Er ontstond daarna een vechtpartij waarbij beide beveiligers gewond raakten. Meerdere personen belaagden de twee, van wie er één bewusteloos raakte. De beveiligers moesten naar het ziekenhuis en mochten daar zondagmiddag weer weg.

De politie beschikt over de bewakingsbeelden uit de bus en verwacht snel arrestaties te kunnen verrichten.