nederland

Doorrijder bedreigt slachtoffer met spade

Door ANP - 29 mei 2016

ROOSENDAAL (ANP) – Eerst doorrijden na een aanrijding en vervolgens je slachtoffer bedreigen met een spade als die verhaal komt halen. Dat gebeurde zaterdagmiddag in Roosendaal. Een 23-jarige verdachte uit de Brabantse plaats is in verband hiermee aangehouden, meldde de politie zondag.

De aanrijding was zaterdagmiddag op het Hollewegje. Na de aanrijding zou de man hard zijn weggereden. De ander, een 25 jarige man, volgde hem samen met een vrouw die naast hem zat. Toen het slachtoffer bij het huis van de verdachte uitstapte, werd hij bedreigd met de schep.

Agenten hielden de Roosendaler aan en sloten hem op wegens het verlaten van de plaats een ongeval en bedreiging. Hij gaf toe dat hij was doorgereden. Zijn auto was beschadigd.