nederland

Drie tips over liquidatie Maiky

Door ANP - 18 mei 2016

AMSTERDAM (ANP) – Bij de politie zijn drie tips binnengekomen over de man die in april in Amsterdam-Zuidoost de 35-jarige Maiky Bonevacia doodschoot. De zaak kwam dinsdagavond aan de orde in het tv-programma Opsporing Verzocht. Daarin werden nieuwe beelden van de dader getoond, die goed herkenbaar is.

De recherche gaat met de tips aan de gang, maar intussen blijft alle informatie welkom, aldus een woordvoerster van de politie woensdag.

In Opsporing Verzocht was ook aandacht voor de ‘balkonmoordzaak’, maar dat heeft niet geleid tot tips. Bij deze schietpartij in Amsterdam-Geuzenveld werd vorig jaar januari de zestigjarige Turkse Beyhan Demirci geliquideerd. De politie gaat ervan uit dat zij slachtoffer is geworden van een persoonsverwisseling en dat de dader het eigenlijk op haar schoonzoon had voorzien.