nederland

Geen duidelijkheid fatale brand Hellevoetsluis

Door ANP - 23 mei 2016

HELLEVOETSLUIS (ANP) – Het is nog niet duidelijk hoe de brand in een woning in Hellevoetsluis is ontstaan, waarbij afgelopen vrijdagochtend vroeg twee mensen om het leven kwamen. De felle en heftige brand in het huis aan de Gruttostraat werd de bewoners, een echtpaar van 84 jaar, fataal. ,,Vooralsnog geeft het sporenonderzoek geen duidelijkheid over de oorzaak’’, meldt de politie maandag.

Bij de uitslaande brand is zowel de eerste als tweede verdieping ingestort. Daarom is sporenonderzoek lastig. Om de oorzaak te achterhalen, is een team van twintig rechercheurs samengesteld. Het publiek wordt ook opgeroepen om zich te melden als er iets vreemds gezien is in de buurt van het huis of als iemand mogelijk iets meer weet over ,,eventuele achtergronden’’, schrijft de politie.