nederland

LINDA. komt tot leven op eerste festival

Door ANP - 14 mei 2016

ZAANDAM (ANP) – De makers van het blad LINDA. organiseren dit weekend het allereerste LINDA.festival in Zaandam. Op dit evenement kunnen liefhebbers van LINDA. zich een dagje onderdompelen in van alles wat ze normaal gesproken in het tijdschrift of op de site tegenkomen. Zo kunnen ze shoppen op de LINDA.markt, gymmen met Arie Boomsma, een kookworkshop volgen bij Miljuschka Witzenhausen of een botoxbehandeling ondergaan.

Op het programma staan verder optredens van Ali B., Jett Rebel en Chef’Special. Ook kunnen de bezoekers presentatrice en actrice Linda de Mol, het gezicht van LINDA., het hemd van het lijf vragen of een fashionles volgen van Fiona Hering. In het theater geeft rapper Nega verder een lesje straattaal en praat Amerika-kenner Michiel Vos je bij over de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten.

Het festival is op zaterdag en zondag, van 11.00 tot 21.00 uur, op het Hembrugterrein. De organisatie houdt rekening met zo’n 6000 bezoekers per dag. Er zijn nog kaartjes beschikbaar.

Het vrouwenblad is sinds de oprichting in 2003 een succes. Ook de website LINDAnieuws.nl die later volgde, sloeg aan en vorig jaar kwamen de makers met het onlinevideokanaal LINDA.tv.