nederland

Man in Dordrecht op straat doodgeschoten

Door ANP - 05 mei 2016

DORDRECHT (ANP) – Bij een schietpartij op de Merwedestraat in Dordrecht is donderdagmiddag een dode gevallen. Het gaat om een 38-jarige man uit die stad, meldt de politie. Drie mensen zijn gearresteerd.

De verdachten gingen ervandoor in een auto. Daarvan bleven een bumper en kentekenplaat achter op de plaats van de schietpartij. Op basis van dat kenteken werden de drie aangehouden. Er is nog niets bekend over de toedracht, zegt een woordvoerster van de politie.

Rond 16.15 uur kwam bij de politie een melding binnen over een schietpartij op de Merwedestraat. Daar bleek een man gewond op straat te liggen. Hulpdiensten hebben nog geprobeerd hem te reanimeren, maar tevergeefs.

De straat is voorlopig afgesloten voor het verkeer en de politie is op zoek naar getuigen.