nederland

Politieagent gewond na ruzie in Breda

Door ANP - 22 mei 2016

BREDA (ANP) – Een politieman is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt na een ruzie in de binnenstad van Breda. Bij de poging een ruzie te sussen, kreeg hij een glas drinken in zijn gezicht, werd beledigd en geschopt. De 31-jarige agent moest zich aan zijn verwondingen laten behandelen in het ziekenhuis.

Bij de ruzie waren een 26-jarige vrouw en een 24-jarige man uit Breda en een 26-jarige man uit Bavel betrokken. Toen de politieman de vrouw wilde aanhouden, werd hij aangevallen door de 26-jarige man. De vechtende mensen kwamen hierbij ten val. Een andere agent wist zijn collega te ontzetten en hield de mannelijke verdachte aan. Een derde man probeerde de aangehouden vrouw eveneens te ontzetten. Hij werd uiteindelijk ook gearresteerd. Met de nodige moeite zijn de drie naar het bureau gebracht.