nederland

Tieners vast na mishandelen NS-mensen

Door ANP - 11 mei 2016

EINDHOVEN (ANP) – Drie tieners uit Limburg zitten vast omdat ze dinsdagavond op het station in Eindhoven twee medewerkers van de Nederlandse Spoorwegen (NS) hebben mishandeld. Een van de NS-mensen is tegen het hoofd geschopt en moest naar het ziekenhuis. De drie verdachten zijn een zeventienjarige jongen uit Stramproy, een zeventienjarige jongen uit Weert en een achttienjarige man uit Weert.

De drie Limburgers zaten in de trein uit Weert. Eén van hen had geen ID-bewijs bij zich. Op het station in Eindhoven werd hij bekeurd door NS-personeel en dit liep vervolgens uit de hand. De politie was snel op het station en kon de drie verdachten aanhouden en meenemen.

De NS-medewerker die tegen het hoofd werd geschopt, hoefde niet in het ziekenhuis te blijven.