nederland

Weer uitgelopen werkzaamheden Utrecht CS

Door ANP - 29 mei 2016

UTRECHT (ANP) – Ook zondagochtend hebben treinreizigers rond Utrecht Centraal last van uitgelopen werkzaamheden. Tussen Utrecht en Zeist en Utrecht en Schiphol rijden geen treinen. De problemen duren naar verwachting tot het eind van de ochtend. Reizigers moeten omreizen, ze lopen een vertraging op van ongeveer een half uur, meldt de NS op de website.

Zaterdag liepen de werkzaamheden rond Utrecht ook uit. Het testen van de spoorbeveiliging tussen de stations Centraal en Leidsche Rijn duurden toen langer dan verwacht.

Sinds donderdagavond zijn er intensieve spoorwerkzaamheden rond Utrecht Centraal. Deze duren tot en met zondagavond. ProRail werkt aan perrons, het spoor, de bovenleiding en het beveiligingssysteem. Het gaat om omvangrijke werkzaamheden op elf locaties aan beide kanten van Utrecht Centraal.