nederland

A58 bij Tilburg dicht na groot ongeluk

Door ANP - 22 juli 2016

TILBURG (ANP) – Na een ongeluk met meerdere auto’s is de A58 bij Tilburg vrijdagochtend in de richting Breda helemaal afgesloten. Volgens de ANWB zijn bij het ongeluk gewonden gevallen. Hulpdiensten zijn ter plaatse.

De politie was niet direct bereikbaar voor meer informatie. Achter het ongeluk staat het verkeer over 5 kilometer vast tussen Tilburg Centrum-West en Tilburg-Reeshof. Wie van Tilburg naar Breda en verder moet, is aangewezen op binnenwegen of zal flink moeten omrijden.

In Zuid-Nederland begint vrijdag de schoolvakantie. Daardoor verwacht de ANWB extra drukte op de wegen. In het midden van het land begint de bouwvakvakantie. Bovendien verwacht de ANWB veel drukte rond Nijmegen wegens het eind van de Vierdaagse en het muziekfestival Zwarte Cross in de Achterhoek.