nederland

Familiedrama in Amsterdam: drie doden

Door ANP - 25 juli 2016

AMSTERDAM (ANP) – In een vermoedelijk familiedrama in de Amsterdamse Rivierenbuurt zijn vrijdag drie doden gevallen. Een vader sprong rond 12.30 uur met zijn elf maanden oude baby uit een woning aan de Eendrachtstraat. Ze overleefden dit niet. Later op de middag werd in het huis een dode vrouw aangetroffen. Het gaat vermoedelijk om de moeder van de 32-jarige man, liet de politie weten.

In de woning werd een handgranaat aangetroffen. Deze is door de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) onschadelijk gemaakt en afgevoerd.

Aan het drama ging een ruzie vooraf, toen de moeder van het kind hem wilde ophalen bij zijn oma. In de woning was haar ex, de vader van het kind, aanwezig. Bij binnenkomst van de vrouw draaide de man door, waarop zij wist te vluchten.