nederland

Freek Vonk krijgt zaterdagavondshow op tv

Door ANP - 28 juli 2016

HILVERSUM (ANP) – Freek Vonk krijgt dit najaar een eigen zaterdagavondshow op NPO 1. De bioloog presenteert vanaf 27 augustus samen met Evi Hanssen de nieuwe familiequiz De Super Freek Show.

In de show nemen een dierenminnende familie of vriendengroep het op tegen een team van bekende Nederlanders. Wie heeft de meeste kennis over wilde dieren? De deelnemers wanen zich in de show een echte avonturier, want behalve vragen beantwoorden moeten ze ook hun handen vies maken, alles durven bekijken en voelen, ruiken en proeven wat Freek en Evi ze voorhouden.

,,Omdat ik tijdens opnames meestal door de hete, vochtige jungle struin kan ik geen publiek meenemen”, zegt Vonk in een reactie. ,,Maar nu toveren we de studio om tot één grote wildernis. En ik vind het te gek dat ik het publiek en de kandidaten mee kan nemen op avontuur in de wondere wereld van de natuur! Ik ben zo blij, dit wordt helemaal geweldig!”

Het programma is elke zaterdag te zien om 20.30 uur bij BNN-VARA.